Bekvämt och trivsamt!

Seniorvillor är skapade av seniorer för seniorer vilket innebär marknära boende, bekvämlighet, trygghet, lättskött, funktionellt och med låga driftskostnader.

Över 170 Seniorvillor är sålda med uteslutande mycket nöjda köpare.

Alla Seniorvillor byggs i samverkan med utvalda leverantörer och/eller byggbolag och på totalentreprenad. Det innebär att du som kund skriver på ett enda kontrakt för hela byggprocessen. Då får du tryggheten på köpet.

Den öppna planlösningen ger rymd och bekväm tillgång till de utrymmen och funktioner som man har ett uppenbart behov av. Anpassning har gjorts för att man enkelt ska nå önskade enheter i kök, bad & tvättrum och övriga rum.

Boendeytan är ca 90 kvm med inglasad uteplats à ca 13 kvm – blir den disponibla ”boendeytan” ca 100 kvm samt varmisolerat garage 26,kvm och förråd ca 12,1 kvm.

Från bad & tvättrum och vardagsrum kommer man direkt ut till uteplatsen.

Självklart är entrén lättillgänglig och under tak. Det rymliga garaget är ca 26 kvm med eldriven garageport, finns lättillgänglig i anslutning till huvudentrén. I det isolerade förrådet  på ca 13 kvm – som är ett apparatrum för plats för exempelvis arbetsbänk m.m.

Planlösning bostad:

Boendeytans planlösning är i princip identisk hos de olika husmodellerna. I parhusen blir den dock spegelvänd i den ena bostaden.

Planlösning garage:

Utöver ytan du ser i skissen ovan tillkommer ett garage. Som standard är det sammanbyggt med bostaden och du kan ta dig torrskodd från ytterdörren till garageporten. Undantaget är Lisa där garaget i vissa fall är fristående.

Modell Lisa: